Kategória Archívumok: Édesség
Aranygaluska
Az aranygaluska egy hagyományos magyar desszert, amelyet puha kelt tésztából készítenek, és dióval gazdagon megszórva...
okt
Cseh krémes
A Cseh krémes egy ellenállhatatlan, réteges sütemény, amely krémes töltelékével és ropogós tésztalapjaival varázsolja el...
aug
Kókuszos kosárka
A kókuszos kosárka egy finom és mutatós desszert, amely ropogós tésztával és krémes, kókuszos töltelékkel...
aug
Sárgabarackgombóc
A sárgabarackgombóc egy könnyedebb, krémesebb változata a hagyományos burgonyás receptnek. A túró frissessége és a...
aug
Darafelfújt
A darafelfújt vagy grízfelfújt egy könnyű és légies desszert, amely búzadarából készül, és tökéletes választás,...
aug
Szilvásgombóc
A rostban gazdag szilva valódi vitaminbomba, hidratálja a szervezetet, magas az antioxidáns tartalma és támogatja...
aug
Szentgyögyi palacsinta
A Szentgyörgyi palacsinta egy hagyományos, magyar desszert, amely gazdag töltelékkel és különleges öntettel teszi egyedivé...
aug
Palacsinta tojás nélkül
Ebben a receptben a tészta meglehetősen sűrű és nem túl édes. Tökéletes választás azok számára,...
aug
Egyszerű palacsinta
A palacsinta egy klasszikus, könnyed és gyorsan elkészíthető desszert, amelyet számtalan módon variálhatsz különböző töltelékekkel....
aug
Gyümölcsös piskótarolád
A gyümölcsös piskótarolád egy könnyed, frissítő desszert, amely lágy piskótalapból és ízletes gyümölcsökkel töltött krémből...
aug