Kategória Archívumok: Édesség

Aranygaluska

Az aranygaluska egy hagyományos magyar desszert, amelyet puha kelt tésztából készítenek, és dióval gazdagon megszórva...

Cseh krémes

A Cseh krémes egy ellenállhatatlan, réteges sütemény, amely krémes töltelékével és ropogós tésztalapjaival varázsolja el...

Kókuszos kosárka

A kókuszos kosárka egy finom és mutatós desszert, amely ropogós tésztával és krémes, kókuszos töltelékkel...

Sárgabarackgombóc

A sárgabarackgombóc egy könnyedebb, krémesebb változata a hagyományos burgonyás receptnek. A túró frissessége és a...

Darafelfújt

A darafelfújt vagy grízfelfújt egy könnyű és légies desszert, amely búzadarából készül, és tökéletes választás,...

Szilvásgombóc

A rostban gazdag szilva valódi vitaminbomba, hidratálja a szervezetet, magas az antioxidáns tartalma és támogatja...

Szentgyögyi palacsinta

A Szentgyörgyi palacsinta egy hagyományos, magyar desszert, amely gazdag töltelékkel és különleges öntettel teszi egyedivé...

Palacsinta tojás nélkül

Ebben a receptben a tészta meglehetősen sűrű és nem túl édes. Tökéletes választás azok számára,...

Egyszerű palacsinta

A palacsinta egy klasszikus, könnyed és gyorsan elkészíthető desszert, amelyet számtalan módon variálhatsz különböző töltelékekkel....

Gyümölcsös piskótarolád

A gyümölcsös piskótarolád egy könnyed, frissítő desszert, amely lágy piskótalapból és ízletes gyümölcsökkel töltött krémből...