Recept kategóriák

Előétel

Leves

Húsétel

Főzelék

Tészta

Édesség

Saláta

Italok

Mentes

Diéta

Befőzés

Töltött gomba

A gomba kiváló fehérjeforrás, emiatt húspótlóként is fogyaszthatjuk. Értékes ásványi sókat, például káliumot, foszfort, vasat,...

Néger kocka

Ez a recept, picit eltér a blogon található néger szelet elkészítésétől. Azonban mindkét recept mutatós és...

Sárgabarack dzsem

A kajszibarack nagyon népszerű és egészséges gyümölcs. Zamatos íze mellett, rendkivül gazdag vitaminokban és ásványi...

Őszibarackdzsem

A nyár a lekvár főzés ideje is. A fák roskadoznak a finom gyümölcsöktől, amit a...

Csirkemell jóasszony módra

A csirke hihetetlenül sokoldalú alapanyag. A falatnyi csirkemell darabokat serpenyőben szép aranybarnára pirítjuk, és a...

Mediterrán spagetti

Egyszerű, de remek étel, gyorsan elkészül, mégis ízletes, különleges és egészséges egytálétel. Hozzávalók 50 dkg...

Kelkáposzta főzelék

Annak ellenére, hogy nem mindenki kedveli, a kelkáposztának komoly egészségügyi előnyei vannak. Sok benne a...

Csibebecsinált

Hozzávalók 1 kisebb csirke feldarabolva 40 dkg zöldborsó 4 db sárgarépa 2 db fehérrépa 1...

Lecsó

A hagyományos lecsót mindenki másképp szereti, de fenséges étel és vitaminban gazdag. Hozzávalók 1 kg paprika...

Juhtúróval töltött gomba

Ezeket a gombákat a sütőből kivéve a legjobb frissen fogyasztani. Hozzávalók 8 nagyobb gombafej 20-25...