Tésztasaláta

A tésztasaláta egy gyorsan elkészíthető, változatos és ízletes étel. Ez a fogás számos zöldséggel, friss fűszerekkel és különféle öntetekkel variálható, így mindig személyre szabható. A tésztasaláta recept egyszerűsége és sokoldalúsága miatt népszerű azok körében, akik gyors, de tápláló ételt szeretnének készíteni.

Hozzávalók

  • 200 g Bonduelle zöldborsó
  • 120 g Rio Mare tonhalkonzerv
  • 130 g Bonduelle Créatif duo vagyis bébirépa és zöldborsó keveréke
  • 15 dkg farfalle tészta

Mártáshoz

  • 330 g tejföl
  • 4 evőkanál majonéz
  •  só, bors ízlés szerint
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 kicsi fej vöröshagyma lereszelve

Elkészítés

  1. Első lépésként főzzük meg a tésztát, majd készítsük el a mártást, amihez egy nagyobb tálat használjunk, ugyanis ehhez tesszük majd a többi hozzávalót.
  2. A mártáshoz keverjük össze a tejfölt és a majonézt, tegyük hozzá a mustárt, a frissen örölt borsot, kevés sót és végül a reszelt vöröshagymát.
  3. Adjuk hozzá az aprított zöldségeket, a tonhalat és a kihűlt tésztát.
  4. Alaposan forgassuk össze és tegyük hűtőbe 1-2 órára, hogy kellemesen összeérjenek az ízek.
  5. Önmagában is fogyasztható, hiszen ez egy kiadós saláta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük