Kategória Archívumok: Sertés

Köményes szelet

A köményes szelet egy hagyományos magyar fogás. Egyszerre kínál ínycsiklandó ízvilágot és egyszerű elkészítési folyamatot....

Mátrai borzaska

A mátrai borzaska a magyar konyha egyik ínycsiklandó különlegessége. Az étel különleges jellegét a sűrű...

Lasagne

A lasagne rétegezett tésztalapokból, szaftos raguból és krémes besamelmártásból készül, végül reszelt sajttal megszórva aranybarnára...

Fasírt

A fasírt egy klasszikus magyar étel, amely laktató, ízletes és számos változatban elkészíthető. Ezek az ízletes...

Lecsó

A lecsó, a magyar konyha egyik legnépszerűbb és legkedveltebb étele, amely nyáron friss zöldségekből készül....

Labancpecsenye

Ez a gazdag ízvilágú, laktató étel különösen népszerű a magyar konyhában. A labancpecsenye sertéskarajból készül,...