Spenót mozzarellával

A spenót sokoldalú és egészséges zöldség, hozzáadhatjuk bármilyen ételhez, például rizshez, levesekhez, főételekhez, turmixokhoz és köretet is készíthetünk belőle.

Hozzávalók 4 adag

  • 1 kg spenót
  • 200 g mozzarella
  • 4 ek. parmezán
  • 3 ek. olíva olaj
  • ízlés szerint só, bors
  • 1-2 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés

  1. Vágjuk vékony csíkokra a spenótot.
  2. Pici só és bors hozzáadásával, 2-3 evőkanál olívaolajon pároljuk meg az összevágott zöldséget.
  3. A mozzarellát vágjuk apró kockákra, adjuk hozzá a spenóthoz a fokhagymával együtt és addig pároljuk, amíg a sajt elolvad.
  4. Ízlés szerint korrigáljuk a fűszerezést, majd az elkészült spenótot szórjuk meg reszelt parmezánnal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük