Fahéjas körte- és almaszirmok

A fahéjas almaszirmok kalóriatartalma némileg magasabb, de ízletesek, és könnyen készíthető nassolni valók.

Hozzávalók

  • 3 db körte
  • 2 db alma
  • 5 dkg barna cukor (opcionális)
  • 1 csipet fahéj

Elkészítés

  1. A gyümölcsöket mossuk meg, csöpögtessük le.
  2. A magházat emeljük ki, és szeleteljük 2-3 milliméter vastagságúra.
  3. Helyezzük őket, szilikon sütőpapírral bélelt tepsire, majd szórjuk meg a cukor és fahéj keverékével.
  4. Az alma és körteszeleteket tegyük 3,5 órára 110 C-ra melegített sütőbe.
  5. Ha elkészült, ismét szórjuk meg cukorral és helyezzük papírzacskóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük