Nagyon egyszerű és gyors. Pár percen belül összeállítható a tészta, így hamar asztalra tehetjük, ezt a finom délutáni sütit. Feldobhatjuk egy kis tejszínhabbal, vanília pudinggal vagy fagylalttal.
Hozzávalók
- 9 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
- 9 evőkanál eritrit
- 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 7 evőkanál olaj
- 7 evőkanál tej
- 2 db tojás
- 1 nagy marék tört dió
- pár csepp vanília kivonat
- vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítés
- Egy tálba keverjük össze a lisztet és a cukrot, majd tegyük hozzá a kakaóport is.
- Az összekevert száraz anyagokhoz öntsük a tejet, és a tojást, majd keverjük csomómentesre.
- Adjuk hozzá az olajat, az összetört diót és a pár csepp vanília kivonatot is.
- Egy kisebb tepsit vajazzunk ki, simítsuk bele a tésztát és tegyük hideg sütőbe!
- A 180 fokra feltekert sütőben 20 perc alatt elkészül.
- Ellenőrizzük tűpróbával, de akkor jó, ha a közepe kicsit ragacsos.
- A brownie-t lehűtjük, felszeleteljük és egy kanál vanília fagylalttal tálaljuk.