Ezzel a frappáns címmel jelent meg 2017 decemberében a Cookpad első receptkönyve.Ennek az országnak annyi, de annyi kincse van. Az egyik legerősebb, legváltozatosabb, legfinomabb, a gasztronómiánk, amit amatőr szakácsokon keresztül mutat be a világ egyik legnagyobb receptoldala.
12 ezer beküldött recept közül választották ki azt a 61 fogást, amit a legtöbben készítettek el. Ötleteket és recepteket mutatnak be mindenkinek, így hasznos annak is, aki most ismerkedik a főzés szerteágazó ízvilágával, de a rutinos szakácsok is inspirálódhatnak a bemutatott ételek receptjei között.
A kiválóan használható könyvet az Örkény István könyvesboltban mutatták be, ahol Szemere Katalin a BBC GoodFood főszerkesztője beszélgetett Varga Gáborral a Cookpad magyarországi alapítójával. A Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, Csákányi Eszter rendkívüli előadásában csodálatos történeteket, és ízes recepteket ismerhetett meg a közönség.
A finom ételek nem csak a családot hozzák össze, hanem az olyan lelkes és nagyszerű embereket is, akik közreműködése nagyban segítette a könyv megjelenését.
Merítsünk mi is ihletet, főzésre fel Magyarország!
Főzzünk együtt Magyarország!
