Főzzünk együtt Magyarország!

Ezzel a frappáns címmel jelent meg 2017 decemberében a Cookpad első receptkönyve.

Főzzünk együtt Magyarország!
Ennek az országnak annyi, de annyi kincse van. Az egyik legerősebb, legváltozatosabb, legfinomabb, a gasztronómiánk, amit amatőr szakácsokon keresztül mutat be a világ egyik legnagyobb receptoldala.
Főzzünk együtt Magyarország!
12 ezer beküldött recept közül választották ki azt a 61 fogást, amit a legtöbben készítettek el. Ötleteket és recepteket mutatnak be mindenkinek, így hasznos annak is, aki most ismerkedik a főzés szerteágazó ízvilágával, de a rutinos szakácsok is inspirálódhatnak a bemutatott ételek receptjei között.
Főzzünk együtt Magyarország!
A kiválóan használható könyvet az Örkény István könyvesboltban mutatták be, ahol Szemere Katalin a BBC GoodFood főszerkesztője beszélgetett Varga Gáborral a Cookpad magyarországi alapítójával. A Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, Csákányi Eszter rendkívüli előadásában csodálatos történeteket, és ízes recepteket ismerhetett meg a közönség.
Főzzünk együtt Magyarország!
A finom ételek nem csak a családot hozzák össze, hanem az olyan lelkes és nagyszerű embereket is, akik közreműködése nagyban segítette a könyv megjelenését.
Főzzünk együtt Magyarország!
Merítsünk mi is ihletet, főzésre fel Magyarország!

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, design elemei teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hirdetés