Főzzünk együtt Magyarország!

Ezzel a frappáns címmel jelent meg 2017 decemberében a Cookpad első receptkönyve.

Főzzünk együtt Magyarország!
Ennek az országnak annyi, de annyi kincse van. Az egyik legerősebb, legváltozatosabb, legfinomabb, a gasztronómiánk, amit amatőr szakácsokon keresztül mutat be a világ egyik legnagyobb receptoldala.
Főzzünk együtt Magyarország!
12 ezer beküldött recept közül választották ki azt a 61 fogást, amit a legtöbben készítettek el. Ötleteket és recepteket mutatnak be mindenkinek, így hasznos annak is, aki most ismerkedik a főzés szerteágazó ízvilágával, de a rutinos szakácsok is inspirálódhatnak a bemutatott ételek receptjei között.
Főzzünk együtt Magyarország!
A kiválóan használható könyvet az Örkény István könyvesboltban mutatták be, ahol Szemere Katalin a BBC GoodFood főszerkesztője beszélgetett Varga Gáborral a Cookpad magyarországi alapítójával. A Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, Csákányi Eszter rendkívüli előadásában csodálatos történeteket, és ízes recepteket ismerhetett meg a közönség.
Főzzünk együtt Magyarország!
A finom ételek nem csak a családot hozzák össze, hanem az olyan lelkes és nagyszerű embereket is, akik közreműködése nagyban segítette a könyv megjelenését.
Főzzünk együtt Magyarország!
Merítsünk mi is ihletet, főzésre fel Magyarország!

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!