Legyen dúsabb szempillád természetesen!

Ha szeretnénk magunkon természetes úton-módon csinosítani, foglalkozzunk a szempillánkkal is, elvégre a felfelé ívelő szálak látványossá teszik a tekintetet is.

E-vitamin

Remek választás az E-vitamin olaj, hiszen ápol és regenerál. Naponta többször is alkalmazhatjuk, nem kell mást tennünk, mint egy vattapamacsra kenni, és ezzel áttörölni a szempillákat.

Ricinus olaj

A legnépszerűbb és leghatékonyabb szempillanövesztő szerként tartják számon a ricinus növény magjából sajtolt olajat. Látványos hatást érhetünk el a ricinusolajjal, elvégre elősegíti a szőrnövekedést, a vékonyodó haj és szempilla növekedni kezd általa, mialatt kondicionál és ápol. Érdemes este, lefekvés előtt felkenni a pillákra, akkor fejti ki legjobban a hatását, ha minimum 7 órán keresztül fenn hagyjuk.

Argán olaj

Szintén roppant hatásos az argán olaj, a marokkóiak által csak folyékony aranynak nevezett. Manapság nagy népszerűségnek örvend, így egyre többen fedezik fel jótékony hatásait, bár legtöbben hajnövesztőként tartják számon, azonban a szempillákra is ugyanilyen hatást fejt ki. Magas a természetes E-vitamin tartalma, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és revitalizáló is egyben. Ápol, regenerál, erősíti a pillákat.

Keveréket is készíthetünk a felsoroltak közül! 1/3 arányban keverjük össze az E-vitamint, az argán olajat és a ricinus olajat egy tégelybe vagy csöpögtetőbe, és egy kiszáradt, nem használt, természetesen letisztított spirálkefével vigyük fel minden este.

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!