Opciók nyomtatása

Tésztasaláta

Főzési eljárás
Nemzeti konyha
Menük
Nehézség Kezdő
Idő
Elkészítéső idő: 10 perc Főzési idő: 10 perc Pihenő idő: 30 perc Teljes Idő: 50 perc
Adag 4
Legjobb évszak Egész évben megfelelő
Hozzávalók
  • 1 doboz Bonduelle zöldborsó
  • 1 db tonhal
  • 1 doboz Bonduelle Créatif duo vagyis bébirépa és zöldborsó keveréke
  • 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
  • 15 dkg farfalle tészta
Elkészítés
  1. Első lépésként főzzük meg a tésztát, majd készítsük el a mártást.

  2. A mártás elkészítéséhez egy nagyobb tálat használjunk, ugyanis ehhez tesszük a lecsepegtetett zöldborsót, a darabolt répát, vöröshagymát és a tonhalat, végül a kihűlt tésztát.

  3. Tegyük hűtőbe 1-2 órára, hogy kellemesen összeérjenek az ízek. Önmagában is fogyasztható, hiszen ez egy kiadós saláta.

LilaLicsi