Opciók nyomtatása

Spenót mozzarellával

Főzési eljárás
Nemzeti konyha
Menük ,
Nehézség Kezdő
Idő
Elkészítéső idő: 15 perc Főzési idő: 10 perc Teljes Idő: 25 perc
Adag 4
Legjobb évszak Egész évben megfelelő
Hozzávalók
  • 1 kg spenót
  • 200 g mozzarella
  • 4 ek. parmezán
  • 3 ek. olíva olaj
  • ízlés szerint só, bors
  • 1-2 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés
  1. Vágjuk vékony csíkokra a spenótot. Pici só és bors hozzáadásával, 2-3 evőkanál olívaolajon pároljuk meg az összevágott zöldséget. 

    A mozzarellát vágjuk apró kockákra, adjuk hozzá a spenóthoz a fokhagymával együtt és addig pároljuk, amíg a sajt elolvad.

    Ízlés szerint korrigáljuk a fűszerezést, majd az elkészült spenótot szórjuk meg reszelt parmezánnal.

LilaLicsi