Egyszerű de rafinált receptek

Labancpecsenye

Ugrás a receptre Recept nyomtatása
0 Add a kedvencek közé!
Labancpecsenye-01 pinit View Gallery 1 photo

Amikor valami nagyon egyszerű, de mégis bámulatos ételt kell készíteni, akkor jól jön majd ez a recept. A húst csak elő kell készíteni, megtölteni és a a sütőbe tolni.

Nehézség: Kezdő Elkészítéső idő 15 perc Főzési idő 25 perc Teljes Idő 40 perc Adag: 4 Legjobb évszak: Egész évben megfelelő

Hozzácalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.

  2. Közben feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.

  3. A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.

  4. Megforgatjuk a paprikás lisztben, és egymás mellé fektetjük a tepsiben.

  5. 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk, és 25 perc alatt pirosra sütjük.

  6. Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

Kulcsszavak: labancpecsenye, sertéshús, főétel, húsétel, egyszerű recept

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük