Labancpecsenye

Amikor valami nagyon egyszerű, de mégis bámulatos ételt kell készíteni, akkor jól jön majd ez a recept. A húst csak elő kell készíteni, megtölteni és a a sütőbe tolni.

Labancpecsenye
Hozzácalók
Elkészítés
-
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.
-
Közben feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
-
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.
-
Megforgatjuk a paprikás lisztben, és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
-
190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk, és 25 perc alatt pirosra sütjük.
-
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.