Tésztasaláta

Tésztasaláta

Ez a saláta önmagában is elfogyasztható, hiszen kiadós étel. Gyors és egyszerű, sült vagy rántott hús kísérője is lehet, de a húsvéti sonka mellé is kiváló ötlet.

Tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 1 doboz Bonduelle zöldborsó
  • 1 doboz Bonduelle Créatif duo vagyis bébirépa és zöldborsó keveréke
  • 1 db tonhal
  • 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
  • 15 dkg farfalle tészta

Elkészítés:

Első lépésként főzzük meg a tésztát, majd készítsük el a mártást.

A mártás elkészítéséhez egy nagyobb tálat használjunk, ugyanis ehhez tesszük a lecsepegtetett zöldborsót, a darabolt répát, vöröshagymát és a tonhalat, végül a kihűlt tésztát.

Tegyük hűtőbe 1-2 órára, hogy kellemesen összeérjenek az ízek. Önmagában is fogyasztható, hiszen ez egy kiadós saláta.

Mentés

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!