Parajfőzelék

Ez az, az étel, ami megosztja a véleményeket. Az ünnepek alatti nagy falatozás után, nálunk mindenképpen kerül az asztalra.

Parajfőzelék

Hozzávalók:

  • 1 csomag parajpüré
  • 1/2 l tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db tojás
  • zsiradék
  • pici liszt
  • só, bors

Elkészítés:

A zsiradékon 2 evőkanál lisztet megpirítok, majd felöntöm tejjel és besűrítem. Így adom hozzá a felolvasztott, lecsepegtetett parajpürét. Alaposan összekeverem, amint el kezd forrni, hozzáadom az összetört fokhagymát és a felvert tojásokat. Sózom, megszórom borssal, ha szükséges öntök még hozzá tejet és forralom, nagyjából 5 percig.

Parajfőzelék
Én imádom bundás kenyérrel fogyasztani, a skacok viszont ragaszkodnak a virslihez.

 

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!