Labancpecsenye recept

Labancpecsenye recept

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj szeletelve
  • 20 dkg trappista sajt
  • 10 szelet füstölt prágai sonka
  • ízlés szerint só
  • 3 evőkanál mustár
  • ízlés szerint bors
  • 3 evőkanál teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.

Közben feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.

A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben, és egymás mellé fektetjük a tepsiben.

190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk, és 25 perc alatt pirosra sütjük.

Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!