Csirke mustáros pácban grillezve

A grillezett ételek legnagyobb titka a pácban rejlik. Meleg időben szívesen sütögetek a kertben, de a grillezett húsok élményét, ilyenkor sem hagyom ki. Fenséges ízeket csalogathatunk elő, egy, egy pác készítésével.

Csirke mustáros pácban grillezve

Hozzávalók:

  • 1 csirkemell vagy csirkecombok
  • 1 dl olíva olaj
  • 2 evőkanál Worcester szósz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • só, bors

Elkészítés:

A húst mosom és felszeletelem. Az öntethez összekeverem az olívaolajat, worcester szószt, összetört fokhagymát, lereszelt vöröshagymát, mustárt és megszórom borssal. A hús szeleteket a páccal bekenem és egy éjszakán keresztül érlelem.

Csirke mustáros pácban grillezve

Egy serpenyőben olívaolajat hevítek, így sütöm mindkét oldalát pirosra, vagy grill sütőbe téve, nagyjából 10 perc alatt megsütöm. Köretként a párolt zöldség, saláta, nagyon szépen kiegészíti.

Vélemény, hozzászólás?


A Lilalicsi valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett!

Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!