Tonhal krém

Roppant egyszerű és nagyon finom étel, csak úgy eteti magát, pirítósra kenve szoktuk habzsolni. Szívből ajánlom, hiszen egy egészséges reggeli vagy egy könnyű vacsi lehet belőle.

Tonhal krém

Hozzávalók:

  • 125 g mascarpone
  • 140 g konzerv tonhal
  • fél citrom leve
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés:

A konzervet csöpögtessük le, facsarjuk rá a citrom levét, keverjük össze a mascarponéval, majd ízlés szerint sózzuk és hintsük meg frissen őrölt borssal. Egy éjszakát, mindenképpen pihentessük a hűtőbe, másnapra összeérnek az ízek, így sokkal ízletesebb lesz. Magos kenyérre vagy pirítósra kenve fogyasztható, de zsúrkenyérrel párosítva, tapas falatkákat is készíthetünk belőle.

Tonhal krém-01

 

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2019. július
h k s c p s v
« jún    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!