Tésztasaláta

Tésztasaláta

Ez a saláta önmagában is elfogyasztható, hiszen kiadós étel. Gyors és egyszerű, sült vagy rántott hús kísérője is lehet, de a húsvéti sonka mellé is kiváló ötlet.

Tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 1 doboz Bonduelle zöldborsó
  • 1 doboz Bonduelle Créatif duo vagyis bébirépa és zöldborsó keveréke
  • 1 db tonhal
  • 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
  • 15 dkg farfalle tészta

Elkészítés:

Első lépésként főzzük meg a tésztát, majd készítsük el a mártást.

A mártás elkészítéséhez egy nagyobb tálat használjunk, ugyanis ehhez tesszük a lecsepegtetett zöldborsót, a darabolt répát, vöröshagymát és a tonhalat, végül a kihűlt tésztát.

Tegyük hűtőbe 1-2 órára, hogy kellemesen összeérjenek az ízek. Önmagában is fogyasztható, hiszen ez egy kiadós saláta.

Mentés

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2019. július
h k s c p s v
« jún    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!