Szezámmagos bundás kenyér

Szezámmagos bundás kenyér

A legtöbb család hétvégi asztalán, megtalálható a bundás kenyér. Többféleképpen készül, ki serpenyőben, ki sütőben, töltve vagy egyszerűen csak tojásba mártva készíti. Gyorsan elkészül, laktató és finom reggeli.

Szezámmagos bundás kenyér

Hozzávalók:

  • 4 szelet szikkadt kenyér
  • 3 darab tojás
  • 1 evőkanál joghurt
  • 1 evőkanál szezámmag
  • olaj a sütéshez

Elkészítés:

Egy serpenyőben tegyük fel az olajat, közben szeleteljük fel a kenyeret. Egy tálban a tojásokat felütjük, adjuk hozzá a joghurtot, szezámmagot, sózzuk meg és alaposan verjük fel. A kenyérszeleteket a tojásban megforgatjuk és a forró olajban, mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Az elkészült kenyereket, érdemes papírtörlőre tenni, majd sajttal megszórni.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2018. december
h k s c p s v
« okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!