Paradicsomos csirkecomb mascarponéval

Paradicsomos csirkecomb mascarponéval

Paradicsomos csirkecomb mascarponéval

Hozzávalók:

  • 3 db egész csirkecomb
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  •  500 g paradicsomszósz
  • 100 g mascarpone
  • kevés zsiradék
  • só, bors, oreganó

Elkészítés:

A vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomszószt és fűszerezzük. Nagyjából 10 perc alatt besűrűsödik, ekkor hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, oregánót és a mascarponét. A csirkecombokat feldaraboljuk, sózzuk, borssal megszórjuk és egy tálra vagy tepsibe fektetjük.

Nyakon öntjük a bazsalikomos paradicsomszósszal. 180 fokos sütőben, 45-50 percig sütjük. Köretként rizst, kölest, kuszkuszt is kínálhatunk mellé.

 

 

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2017. szeptember
h k s c p s v
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!