Húspác készítése

Rendkívül hamar összeállítható ez a pác, mellyel a biztos siker garantált.

LilaLicsi -huspac-01

Hozzávalók:

  • 1 kis doboz joghurt
  • 1/2 dl olíva olaj, de mással is helyettesíthető
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál piros arany, ami nálam házi készítésű
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis kanál worchester szósz
  • só, bors, kömény
  • 3 szál rozmaring, 3 szál kakukkfű
  • zsálya

Elkészítés:

Egy kisebb méretű tálba keverem össze az alapanyagokat. Joghurt az alapja, ehhez adom hozzá, a többi hozzávalót, a fokhagymát összetörve, a fűszernövényeket felaprítva. Az előkészített hús mindkét oldalát bekenem és a hűtőben pácolom egy éjszakán keresztül. A grill partik sztárja lehet, ez a mennyei összeállítás.

 

Mentés

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2020. január
h k s c p s v
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!