Mustáros pecsenye

Szaftos és ízletes pecsenye, amit nagyon egyszerűen lehet elkészíteni.

mustaros-pecsenye-01

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús, tarja, karaj, comb, szűzpecsenye,
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • só, bors, fűszerpaprika,
  • 2 dl joghurt
  • zsiradék

Elkészítés:

Mi a  karajt kedveljük, ezért szoktam ebből készíteni, de készítse mindenki, a szája íze szerint. A hússzeleteket sózom, borsozom, majd pici lisztbe forgatom. Forró olajon, mindkét oldalát megpirítom. A hússzeleteket kiveszem, majd megpirítom a kockára vágott hagymát, hozzáadom a pirospaprikát, és így öntöm fel, egy pohár vízzel. Beleteszem a mustárt és a joghurtot, majd visszateszem a hússzeleteket. Fedő alatt puhára párolom. Tálalhatjuk rizzsel, tésztával.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2019. augusztus
h k s c p s v
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!