Labancpecsenye recept

Labancpecsenye

Labancpecsenye recept

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj szeletelve
  • 20 dkg trappista sajt
  • 10 szelet füstölt prágai sonka
  • ízlés szerint só
  • 3 evőkanál mustár
  • ízlés szerint bors
  • 3 evőkanál teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.

Közben feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.

A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben, és egymás mellé fektetjük a tepsiben.

190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk, és 25 perc alatt pirosra sütjük.

Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2018. december
h k s c p s v
« okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!