Krémsajt lilalicsi módra

Krémsajt lilalicsi módra

Az elkészítése  szinte gyerekjáték, viszont mennyei, és roppant egyszerű.

Krémsajt lilalicsi módra

Hozzávalók:

  • 1 liter sűrű tejföl
  • 1/4 mokkáskanál só
  • 1/4 mokkáskanál porcukor

Elkészítés:

1 liter nagyon jó sűrű tejfölbe belekeverjük, a sót és a porcukrot, majd állni hagyjuk.

Nagyjából fél óra múlva, beletöltjük egy vízbe mártott, majd kicsavart kendőbe. Szellős helyen felakasztjuk.

Egy nap alatt minden leve lecsorog. Tegyük tálba, és már készen is van, a finom, kenhető, natúr ízű krémsajt. Ha könnyebb és finomabb krémsajtot szeretnénk, akkor egy doboz natúr joghurtot is keverhetünk a tejfölhöz.

Mi nagyon szeretjük natúr, de ízesítse mindenki, a szája íze szerint.

Krémsajt lilalicsi módra

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2017. szeptember
h k s c p s v
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!