Kakaós palacsinta mascarponés krémmel

A palacsinta kedvelt desszert, mindenki szereti és számtalan módon variálható, ezért kakaós változatban készült.

Kakaós palacsinta mascarponés krémmel-01

Hozzávalók:

  • 20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 2 evőkanál kakaó
  • 2 db tojás
  • 3 dl kókusztej
  • 2 dl ásványvíz
  • 1 dl olaj
  • pici só

Krém:

  • 250 gramm mascarpone
  • 3 evőkanál eritrit
  • 1 dl kávé

Elkészítés:

A tojásokat verjük fel, majd adjuk hozzá a tejet, olajat. Keverjük hozzá a lisztet, a kakaót, pici sót és keverjük simára, majd fokozatosan adjuk hozzá az ásványvizet. Tegyük félre 15 percre, addig készítsük el a tölteléket. A kávét és az eritritet jól keverjük ki, majd adjuk hozzá a mascarponét és keverjük habosra. A palacsintákat a szokásos módon megsütjük, majd megtöltjük. Háromszögekre hajtogatjuk, megszórjuk kakaóval és eritrittel.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2017. szeptember
h k s c p s v
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!