Csirke mustáros pácban grillezve

A grillezett ételek legnagyobb titka a pácban rejlik. Meleg időben szívesen sütögetek a kertben, de a grillezett húsok élményét, ilyenkor sem hagyom ki. Fenséges ízeket csalogathatunk elő, egy, egy pác készítésével.

Csirke mustáros pácban grillezve

Hozzávalók:

  • 1 csirkemell vagy csirkecombok
  • 1 dl olíva olaj
  • 2 evőkanál Worcester szósz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • só, bors

Elkészítés:

A húst mosom és felszeletelem. Az öntethez összekeverem az olívaolajat, worcester szószt, összetört fokhagymát, lereszelt vöröshagymát, mustárt és megszórom borssal. A hús szeleteket a páccal bekenem és egy éjszakán keresztül érlelem.

Csirke mustáros pácban grillezve

Egy serpenyőben olívaolajat hevítek, így sütöm mindkét oldalát pirosra, vagy grill sütőbe téve, nagyjából 10 perc alatt megsütöm. Köretként a párolt zöldség, saláta, nagyon szépen kiegészíti.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2017. december
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!