Almás répasaláta

Almás répasaláta

A saláták egészségesek, rafináltak, vitamindúsak és könnyen elkészíthetőek.

Almás répasaláta

Hozzávalók:

  • 500 gramm sárgarépa
  • 250 gramm alma
  • 3 fej retek

Öntet:

  • 3 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • csipet só
  • csipet cukor

Elkészítés:

A sárgarépát letisztítjuk, lekaparjuk és megmossuk. Az almát meghámozzuk, negyedekre szeleteljük, magházát eltávolítjuk. A retket megmossuk. Mindhármat lereszeljük.

A salátaöntethez a citromlevet az olajjal, sóval és cukorral elkeverjük, a répát, almát, retket összevegyítjük, megöntözzük a salátaöntettel és kis ideig állni hagyjuk, hogy jól átjárja.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2017. október
h k s c p s v
« Sze    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!