Helló ősz

A nagy őszi receptverseny

Az ételek elkészítése a vásárlással kezdődik, az előkészítéssel folytatódik, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen eszközök, illetve készülékek segítik ezeket a munkafolyamatokat. Nem könnyű kielégíteni a felhasználók igényeit, könnyebbé és élvezetesebbé tenni a mindennapokat.

A nagy gyártók termékei mellett, nem egyszerű bevezetni egy, egy konyhai gépet. A Russell Hobbs az Egyesült Királyságban az első helyet foglalja el a háztartási kisgépek piacán. Szerencsére jó hírük folyamatosan növekszik, ennek oka, hogy olyan termékeket fejlesztenek, amelyek valóban könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetessé teszik a konyhában zajló munkálatokat.

A receptneked.hu őszi receptversenye
Russell Hobbs Aura 6 az 1-ben botmixer szett segítségével gördülékeny a konyhai feladatok elvégzése. Az alapgép segítségével csak egyetlen készüléket kell használni a keverés, aprítás, reszelés kivitelezésében, hiszen csak az alkatrészek cseréjét kell elvégezni, így több feladatot oldhatunk meg. Könnyedén szétszedhető alkatrészek, amit használat után a mosogatógépben is moshatunk, ráadásul kevés helyfoglalással.

A nagy őszi receptverseny a receptneked.hu megrendezésében zajlott.  Ennek alkalmából egy Russell Hobbs botmixer szett nagyon boldog használója lehettem.

Vélemény, hozzászólás?


Naptár

2019. február
h k s c p s v
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!