Bejegyzések a Sertés címkével

Labancpecsenye recept

Labancpecsenye recept

Labancpecsenye Hozzávalók: 1 kg karaj szeletelve 20 dkg trappista sajt 10 szelet füstölt prágai sonka ízlés szerint só 3 evőkanál […]

Megnézem!

Tüzes pecsenye

Tüzes pecsenye

Tüzes pecsenye A családot nem könnyű különlegességekkel elkápráztatni, viszont ennek a pecsenyének a szokatlan ízvilágával igazi meglepetést tehetünk az asztalra. […]

Megnézem!

Székelykáposzta

Székelykáposzta

Székelykáposzta A székelykáposzta alapja egy jó szaftos és ízletes pörkölt. A hagyományos magyar konyha egyik gyöngyszeme, valójában a nevével ellentétben […]

Megnézem!

Sertésragu bakonyi módra

Sertésragu bakonyi módra

Sertésragu bakonyi módra A bakonyi módra készült ételek lelke a gomba, pontosabban az erdei gomba. Nem tartozik az  alakbarát fogások közé, viszont  […]

Megnézem!

Töltött fasírozott

Töltött fasírozott

Töltött fasírozott Nem kell, hogy a fasírt átlagos legyen! Izgalmas töltelékkel, ínycsiklandó ételt készíthetünk. Melegen, hidegen, körettel vagy köret nélkül […]

Megnézem!
1 / 6 oldal12345...Utolsó »

Naptár

2018. február
h k s c p s v
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!