A gazdag ízvilágú, puha és finom pogácsának nehéz ellen állni. Ez a réteges, sós finomság bármikor fogyasztható. Hozzávalók: 600 gramm pásztói búzafinomliszt (BL-55) […]
Megnézem! →Bejegyzések a Júlia malom címkével
Ez a recept nem igényel hajtogatást és pihentetést, a pogácsa azonnal nyújtható és süthető. Ízletes, magas, puha és több napig […]
Megnézem! →A cukrászdákban kapható ínycsiklandó krémes és habos fánk otthon is készíthető. A képviselőfánkot mindenki vanília krémmel ismeri, azonban érdemes más […]
Megnézem! →A burgonya, a maga sokszínűségével és elkészítésének rengeteg variációjával sokféle ételhez, így a húsokhoz is kiváló köret. Hozzávalók: 1 dl […]
Megnézem! →Ha egy olyan klasszikust, mint a gombóc, megbolondítunk egy kis eperrel, ezután pörkölt dióba forgatjuk, akkor egy különleges édességet tehetünk az […]
Megnézem! →