Bejegyzések a befőzés címkével

Lecsóalap télire

Lecsóalap télire

A lecsó téliesítése nem annyira nehéz feladat. A zamatos paradicsomból és paprikából egyszerűen készíthető vitamindús lecsó, amit télen, sokféle képen […]

Megnézem!

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Kovászos uborka Véleményem szerint, a kovászos uborkából, nem lehet eleget készíteni. A nagy hőségben, még önmagában is elropogtatjuk. Hozzávalók: 1,5 kg […]

Megnézem!

Csalamádé, ahogy Édesanyám készíti

Csalamádé, ahogy Édesanyám készíti

Az egyik kedvencünk. Mindig kerül az asztalra, ebből a finomságból. Nagyon jó ízű, ropogós, az illata kóstolásra csábít. Hozzávalók: 3 […]

Megnézem!

Bodza pálinka

Bodza pálinka

Itt az ideje, hogy felhasználjuk és változatos finomságot készítsünk belőle. Ebben Édesanyám a “főnök”. Íme egy receptje. Hozzávalók: 1,5 kg […]

Megnézem!

Eperdzsem

Eperdzsem

Eperdzsem A házi készítésű lekvárnál, dzsemnél nincs finomabb. Érdemes rá szánni azt a pici időt, hiszen az illatos, friss eperből […]

Megnézem!
4 / 5 oldal12345

Naptár

2017. október
h k s c p s v
« Sze    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!