Bejegyzések a befőzés címkével

Lecsóalap télire

Lecsóalap télire

A lecsó téliesítése nem annyira nehéz feladat. A zamatos paradicsomból és paprikából egyszerűen készíthető vitamindús lecsó, amit télen, sokféle képen […]

Megnézem!

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Kovászos uborka Véleményem szerint, a kovászos uborkából, nem lehet eleget készíteni. A nagy hőségben, még önmagában is elropogtatjuk. Hozzávalók: 1,5 kg […]

Megnézem!

Csalamádé, ahogy Édesanyám készíti

Csalamádé, ahogy Édesanyám készíti

Csalamádé, ahogy Édesanyám készíti Az egyik kedvencünk, főleg ha a mama készíti. Adódik olyan alkalom is, amikor magam állítom össze […]

Megnézem!

Bodza pálinka

Bodza pálinka

Itt az ideje, hogy felhasználjuk és változatos finomságot készítsünk belőle. Ebben Édesanyám a “főnök”. Íme egy receptje. Hozzávalók: 1,5 kg […]

Megnézem!

Eperdzsem

Eperdzsem

Eperdzsem A házi készítésű lekvárnál, dzsemnél nincs finomabb. Érdemes rá szánni azt a pici időt, hiszen az illatos, friss eperből […]

Megnézem!
4 / 5 oldal12345

Naptár

2017. december
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!