Bejegyzések a befőzés címkével

Gyümölcsös jégkocka

Gyümölcsös jégkocka

Gyümölcsös jégkocka Egy praktikus technika, egészséges és csinos jégkocka készítésére. Hozzávalók: 3 db jégkockatartó 20 dkg bogyós gyümölcs 1/2 liter víz […]

Megnézem!

Rostos almalé

Rostos almalé

Rostos almalé Ha majd itt lesz a zord idő, a forró nyári napokra emlékezve, nosztalgiázzunk egy pohár almalével. Tegyük üvegekbe […]

Megnézem!

Sárgabarack ivólé

Sárgabarack ivólé

Sárgabarack ivólé Nyáron a befőzések idején, érdemes változatosan téliesíteni a gyümölcsöket. A sárgabarackból nem csak lekvár vagy dzsem készülhet, ivólé […]

Megnézem!
3 / 8 oldal12345...Utolsó »

Naptár

2019. február
h k s c p s v
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!