Bejegyzések a befőzés címkével

Banán lekvár

Banán lekvár

A banán lekvár egyike azon lekvároknak, amelyet bármikor elkészíthetünk, tekintettel arra, hogy a banán egész évben kapható.  Aki egyszer megkóstolja, […]

Megnézem!

Házilag készített ecetes cékla

Házilag készített ecetes cékla

Nagyon sok céklám termett az idén, ráadásul téliesíteni is könnyű. Mindig jól jön, egy kis vitaminbomba, a tél végi időkben, […]

Megnézem!

Citromfű üdítő

Citromfű üdítő

A paradicsomot locsoltam a kertben, miközben a kert végében lakó szomszéd néni, meglátta a citromfüvet és ezzel a recepttel látott […]

Megnézem!

Lecsó télire

Lecsó télire

Nem csak az egyszerűsége miatt kedvelem, ugyanis ezt a technikát még a dédmamám mutatta, így akárhányszor készítem, mindig eszembe jutnak […]

Megnézem!

Lecsóalap télire

Lecsóalap télire

A lecsó téliesítése nem annyira nehéz feladat. A zamatos paradicsomból és paprikából egyszerűen készíthető vitamindús lecsó, amit télen, sokféle képen […]

Megnézem!
3 / 5 oldal12345

Naptár

2017. augusztus
h k s c p s v
« Júl    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!