Bejegyzések a befőzés címkével

Gyümölcsös jégkocka

Gyümölcsös jégkocka

Gyümölcsös jégkocka Egy praktikus technika, egészséges és csinos jégkocka készítésére. Hozzávalók: 3 db jégkockatartó 20 dkg bogyós gyümölcs 1/2 liter víz […]

Megnézem!

Rostos almalé

Rostos almalé

Rostos almalé Ha majd itt lesz a zord idő, a forró nyári napokra emlékezve, nosztalgiázzunk egy pohár almalével. Tegyük üvegekbe […]

Megnézem!

Sárgabarack ivólé

Sárgabarack ivólé

Sárgabarack ivólé Nyáron a befőzések idején, érdemes változatosan téliesíteni a gyümölcsöket. A sárgabarackból nem csak lekvár vagy dzsem készülhet, ivólé […]

Megnézem!

Házi joghurt

Házi joghurt

Házi joghurt Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a közelemben több termelő is található, ennél fogva jóval egyszerűbb az itthoni […]

Megnézem!

Eperlekvár

Eperlekvár

Eperlekvár Emlékszem gyermek koromban a nagymama, hatalmas üstben, az udvar közepén kavargatta a lekvárt. Imádtam a lekvárjait, csak igyekszem kevesebb […]

Megnézem!
2 / 5 oldal12345

Naptár

2017. október
h k s c p s v
« Sze    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!