Bejegyzések a befőzés címkével

Dobálós savanyúság

Dobálós savanyúság

Dobálós savanyúság Imádom ezt a módszert. A savanyúságok eltevéséhez, csak a levet kell elkészíteni, és már dobálhatom is bele, ami […]

Megnézem!

Őszibarackbefőtt

Őszibarackbefőtt

Őszibarackbefőtt Az őszibarack téliesítésének több módja van. Készíthetünk dzsemet, lekvárt vagy befőttet is, ebből a nagyszerű gyümölcsből. Elkészítése roppant egyszerű, így […]

Megnézem!

Friss grapefruit limonádé

Friss grapefruit limonádé

Friss grapefruit limonádé Nincs is jobb egy jól elkészített, hideg, frissítő, jeges limonádénál a tikkasztó hőség ellen vagy az unalmas víz […]

Megnézem!

Őszibarackdzsem

Őszibarackdzsem

Őszibarackdzsem A nyár a lekvár főzés ideje is. A fák roskadoznak a finom gyümölcsöktől, amit a kamra polcra is érdemes […]

Megnézem!

Sárgabarack dzsem

Sárgabarack dzsem

Sárgabarack dzsem Ebben az évben az égiek bőven megáldottak terméssel, ezért a konyhámban a sárgabarack heteken keresztül, különböző feldolgozási folyamatokon […]

Megnézem!
1 / 5 oldal12345

Naptár

2017. november
h k s c p s v
« okt    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!