‘Alapanyag’ kategória archívuma

Dunsztolás azaz tartósítás hőkezeléssel

Dunsztolás azaz tartósítás hőkezeléssel

Ha télen is élvezni akarjuk munkánk gyümölcsét, akkor bizonyos lépéseket be kell tartani, annak érdekében, hogy az üvegbe zárt élelmiszer […]

Megnézem!

Befőttes üvegek fertőtlenítése

Befőttes üvegek fertőtlenítése

A befőzés legfontosabb művelete az alapanyagok fertőtlenítése. A tartósítás lényege az eljáráson múlik, ezért fontos, hogy a tisztaságra nagy hangsúlyt […]

Megnézem!

Méz

Méz

Ezt az aranyló nedűt az istenek eledelének és az örök ifjúság forrásának tartották. Római gladiátorok szívesen fogyasztották, ezzel is növelve […]

Megnézem!
4 / 13 oldal« Első...23456...10...Utolsó »

Naptár

2019. április
h k s c p s v
« Már    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!