‘Alapanyag’ kategória archívuma

Befőttes üvegek fertőtlenítése

Befőttes üvegek fertőtlenítése

A befőzés legfontosabb művelete az alapanyagok fertőtlenítése. A tartósítás lényege az eljáráson múlik, ezért fontos, hogy a tisztaságra nagy hangsúlyt […]

Megnézem!

Méz

Méz

Ezt az aranyló nedűt az istenek eledelének és az örök ifjúság forrásának tartották. Római gladiátorok szívesen fogyasztották, ezzel is növelve […]

Megnézem!

Csillagánizs

Csillagánizs

Igazi kuriózum, az ínyencségre vágyok fűszere. Nagyon kellemes, az ánizshoz hasonló az aromája, de annál intenzívebb, édeskés ízű fűszer. Dél-Kínában […]

Megnézem!
4 / 12 oldal« Első...23456...10...Utolsó »

Naptár

2019. február
h k s c p s v
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!