‘Alapanyag’ kategória archívuma

Oregano

Oregano

Egy újabb gyógy- és fűszernövény, mely vadmajoránna, szurokfű vagy balzsamfű néven is ismert. Régen divatosabb volt, manapság csak az olasz […]

Megnézem!

Ecet

Ecet

A gasztronómiában széleskörű a felhasználása, mind a mellett az egyik legősibb csodaszer is. Az első ecet szőlőmustból készült, de egyes […]

Megnézem!

Kakaó te csodás

Kakaó te csodás

Az arany, ezüst és  drágakő mellett a kakaó is komoly értéket képviselt, hiszen még pénznek is használták. A pici, barna […]

Megnézem!

Fürjtojás

Fürjtojás

A fürjtojás nem csak ínyencségnek számító tojás fajta, hanem egészséges is. Mindamellett dekoratív kiegészítője lehet ételeinknek. Igen apró méretű, a héja […]

Megnézem!

Chia mag

Chia mag

A chia magot, azaz azték zsályát már az aztékok is termesztették még a Kolumbusz előtti időkben. Manapság egyre népszerűbb, sőt […]

Megnézem!
4 / 8 oldal« Első...23456...Utolsó »

Naptár

2017. december
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!