‘Alapanyag’ kategória archívuma

Rebarbara

Rebarbara

Tavasz végén jelenik meg a piacokon a fanyar ízű, húsos levélnyelű rebarbara. Sokan közömbösen mennek el mellette, pedig előnyös tulajdonságaiért […]

Megnézem!

Gránátalma

Gránátalma

Másik nagy kedvencem a gránátalma vagy más néven grenadin. Ez egy bordó színű gyümölcs, ami rengeteg magot tartalmaz. A gránátalma, […]

Megnézem!

Licsi

Licsi

A kedvenc gyümölcseim egyike. Imádom a lédús, zamatos licsit. Lenyűgöz a rózsaszín héj ropogtatása után felbukkanó, fehér, kocsonyás hús, ami […]

Megnézem!

A varázslatos tonkabab

A varázslatos tonkabab

Ez a lenyűgöző és egzotikus fűszer a desszertek, krémek koronájaként, egy igazán kulináris ízvilágot nyújt. A különlegességnek számító tonkabab, leginkább az […]

Megnézem!

Sütőtök

Sütőtök

A halloween ünnep alkalmából készített tök, nemcsak díszítésre alkalmas. Már az indiánok is ismerték, sőt sok mindenre használták, ezt a […]

Megnézem!
1 / 8 oldal12345...Utolsó »

Naptár

2019. január
h k s c p s v
« okt    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre!